Over ons

Sport, ontspanning en vriendschap

Foto Ronde Van Vlaanderen

M&C Bikers werd in 2012 opgericht door Tim Vansweevelt en Rob Goris. We zijn ondertussen een (h)echt team van 15 leden die zich wekelijks van hun beste kant laten zien tijdens de mooiste wegritten, toertochten en ATB wedstrijden.

Bij ons komen zowel mountainbikers (M/V) als wielrenners (M/V) aan hun trekken. Daar staat M&C voor (Mountainbike & Cycling). Voor ons is de sfeer in de groep heel belangrijk. We houden rekening met elkaar en staan er voor elkaar indien nodig. We rijden wekelijks een clubrit, dat kan gaan van toertochten, tot recreatieve wedstrijden, enz... . Een greep uit de gereden ritten: Ronde van Vlaanderen, Bart Brentjens Challenge, Scherpenheuvel - Hapert, Tom Boonen Classic, In't Ven Classic, enz... .

Naast onze wekelijkse sportactiviteiten organiseren we ook geregeld andere activiteiten al dan niet met heel het gezin. Zo houden we de  teamgeest optimaal en leren we elkaar ook naast de fiets kennen.

het leven van een M&Cbiker

Enkele van onze activiteiten

clubkampioenschap

Elk jaar houden we een clubkampioenschap. Marcel Hendriks die in 2015 zijn debuut maakte bij M&Cbikers werd dit jaar voor de 2e keer op rij clubkampioen met deze keer 38 ritten op zijn naam. Dikke proficiat Cel!

Clubweekend

Hoewel we het vorig jaar in Daun (Vulkan Eifel - Duitsland) zeer naar onze zin hadden, trekken we dit jaar naar Houffalize als locatie voor ons clubweekend. Voor ons kan het dus niet snel genoeg mei zijn.

Mokkatlon

De Mokkatlon is een triathlon georganiseerd door de Molse kajakclub 'Mokka' waarbij er 2 km moet afgelegd worden met een kajak, 12 km met de mountainbike en om af te sluiten 4 km al lopend. Hier is in 2012 het idee ontstaan om een eigen club op te richten. Meer info: mokkatlon.be


Ronde van Vlaanderen


Bart Brentjens Challenge